Fajter

Politika

МИЛАН СТАМАТОВИЋ: "Услов за учешће опозиције на изборима мора бити одговор на питање - Ко је наручио и направио спот против Оливера Ивановића?"

Autor: Фајтер / Б92.нет / од 30.01.2018.

Милан Стаматовић оценио да услов за учешће опозиције на београдским изборима мора да буде откривање ко стоји иза спота против Оливера Ивановића.

Председник Иницијативног одбора Здраве Србије каже да би морала да буду обелодањена имена оних који су смислили, креирали, наручили и платили хушкачки телевизијски спот против Оливера Ивановића, недавно убијеног у Косовској Митровици, а који је емитован на појединим телевизијама.

Стаматовић је у саопштењу навео да је на тај начин отворена "сезона лова на Оливера Ивановића, која је резултирала његовим убиством".

Он је подсетио да према Закону о оглашавању медији не могу емитовати огласни садржај уколико пре емитовања било ког рекламног спота од наручиоца не добије потписану декларацију у којој стоје прецизни подаци о произвођачу огласне поруке, као и о самом оглашивачу, као и одговорним лицима из фирме наручиоца, односно купца огласног простора.

Стаматовић је додао да у највећем делу Србије влада "медијски мрак", а да су Чајетина и златиборски крај слободна територија.

 

(Извор: Фајтер / Б92.нет / од 30.01.2018.)



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti