Fajter

Politika

ИЗ ВРХА ВЛАСТИ СТИГЛА ПОРУКА ЗА ЂИЛАСА: Ако прихватиш кандидатуру за београдске изборе - БИЋЕШ УХАПШЕН

Autor: Фајтер / Новимагазин.рс / од 05.10.2017.

Бивши градоначелник и бивши председник Демократске странке Драган Ђилас добио је упозорење да ће бити ухапшен уколико прихвати да буде кандидат опозиције за првог човека главног града на предстојећим београдским изборима, пише у данашњем издању лист Данас.

Како сазнаје тај лист од извора блиских бившем градоначелнику Београда, један од садашњих високих функционера београдске власти поручио је Ђиласу преко посредника, да ће, уколико прихвати кандидатуру, одмах после избора бити "процесуиран" и да се већ "прикупљају материјали за ту операцију".

Ђилас је за Данас рекао да он тачно зна шта је и како радио док је био на функцији градоначелника Београда и да га не могу застрашити такве најаве, али "не сумња да су могуће разне намештаљке".

Он је навео како се показало да је хапшење његових најближих сарадника из градске власти по доласку Српске напредне странке на власт заправо био покушај дискредитације поштених људи и да ће се једног дана открити ко је у све те радње и по чијем налогу био умешан.

Данас пише и да Ђилас још није одлучио да ли ће бити кандидат опозиције за градоначелника на изборима у Београду јер је његов кјучни услов за пристанак договор свих или бар велике већине опозиционих странака о изласку на једној листи.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti