Fajter

Politika

ЂУКА МОЛЕР ПОНОВО ФАРБА! Али овога пута народ... Напредњак шири панику и потпирује јавност; "Биће РАТА, Србија мора да се заштити"

Autor: Фајтер / Курир.рс / од 17.11.2017.

Највећим делом је то моја анализа, али имам и неке одређене информације. Прво ће се све припремати, али надам се да неће бити као деведесетих

Посланик СНС Владимир Ђукановић шири панику да би на простору Балкана ускоро могао да избије нови сукоб! Он није прецизирао када и у ком облику, али је нагласио да би Србија требало себе да заштити и да искључиво гледа своје интересе.

У колумни "Доливање уља на ватру" Ђукановић је дао "добронамерно упозорење".

"Нити желим да будем злослутник, нити се у животу руководим песимизмом... Да будем прецизнији, све више страхујем да Балкану следи ратни сукоб или, у најблажој варијанти, стална политичка тензија која ће изгледати као да смо у сталном сукобу", оцена је овог напредњака.

У разговору за Курир Ђукановић каже да се труди да буде добро информисан о политици у региону, али и у свету.

"Захваљујући неким ранијим искуства, али и оним историјским, долазим до тог закључка. Да, заиста мислим да ће се он догодити", каже Ђукановић.

На питање да ли има неке информације и сазнања на основу којих то тврди, каже:

"Највећим делом је то моја анализа, али имам и неке одређене информације. Прво ће се све припремати, али надам се да неће бити као деведесетих. Можда ће бити спорадичних, мањих конфликата, сукоба, терористичких аката, али тензије ће бити апсолутно као у ратном сукобу. Треба да водимо рачуна како себе да заштитимо и да само своје интересе гледамо."

Функционер СНС сматра да је Балкан најпогоднији за сукоб.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti