Fajter

Politika

ДОКТОР ЗА "НЕРЕШАВАЊЕ СЛУЧАЈЕВА": Неша из Београда охрабрио све криминалце Србије изјавом да, "полиција ради, али не решава све"; Не брините, приоритет је "покушај атентата" на председника

Autor: Фајтер / Данас / од 27.10.2017.

Полиција ради, интензивно ради, да ли се реши све, не реши се, али се реши више него раније, изјавио је вечерас министар полиције Небојша Стефановић.

Он је одговарао у Скупштини на питање докле је стигла истрага "случаја Јајинци" који је пре годину дана означен као покушај атентатата на тадашњег премијера Александара Вучића.

Стефановић је изјавио да је тим поводом саслушано више стотина лица.

Он је одговарајући на питање посланика Ђорђа Вукадиновића рекао да кад је пронађено оружје код породичне куће, садашњег председника републике, и то велика количина оружја и муниције- то свакако није шала. Стефановић је додао да је тај случај кроз медије лако релативизован и представљан као фарса и указао да је важно да се сваком таквом случају поклања максимална пажња.

"Не могу да ухапсим човека за којег нема довољно доказа", рекао је Стефановић, уз оцену да је то сложен случај.

"И очекивали смо да ће бити тешко пронаћи ко је оружје тамо оставио", рекао је.

"Да ли је то било упозорење или Александру Вучићу или члановима породице питање је да ли ћемо моћи да утврдимо", додао је министар полиције.

На посланичко питање ко је одговоран и докле је стигла истрага за рушење у Савамали, Стефановић је поновио да истраге води тужилаштво а не полиција и да они, ако желе могу дати информације докле је истарага стигла.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti