Fajter

Vesti

ПУЦЊАВА У БЕОГРАДУ: Тинејџер (18) упуцан у ногу код гимназије у Раковици, крв свуда, пронађен и пиштољ!

Autor: пера перић

Nedaleko od Petnaeste beogradske gimnazije u Ulici 11. krajiške divizije došlo je do pucnjave oko 20.30 sati u kojoj je ranjen mladić (18)

Тинејџер је погођен у ногу, тачније у потколеницу. Лекари Хитне помоћи су му, како сазнајемо, зауставили крварење и одвезли у Ургентни центар.

Да подсетимо да се и јуче догодила пуцњава и то у Земуну, али тада је један дечко задобио повреде главе, нанете вероватно дршком пиштоља.

Према претпоставци забринутих комшија, осамнаестогодишњак је упуцан у парку иза стамбене зграде, где се, како кажу, често окупљају проблематични момци.

Чула сам пуцањ и потом су викали: "Јеси ли добро? Држи се!" - објашњава узнемирена комшиница.

Како каже, због тога верује да је у парку била група младића када је дошло до пуцњаве.

- Он је проблематичан младић, иде ванредно у школу. Често је ту у парку са младима који праве неприлике због чега моје комшије често морају да зову полицију. Бојимо се због деце, близу је школа - додаје она.

У улици кроз коју је, како се претпоставља, трчао младић, између ове зграде и дворишта гимназије, налазе се трагови крви, као и око зграде у којој младић живи. Ако је судити по томе, младић је истрчао из парка у ком је рањен и потражио помоћ.

На лицу места је, како сазнајемо, пронађен пиштољ из ког је пуцано на младића.

Курир.рс/Блиц



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti