Fajter

Politika

БАР НИЈЕ ПОКРАО ОД НАРОДА: Милош Вучевић поручио Дулету Вујошевићу да се СТИДИ због пљувања по Србији јер је све стекао у њој

Autor: Фајтер / Ало.рс / од 08.09.2017.

Селектор кошаркашке репрезентације БиХ и бивши тренер КК Партизан Душко Вујошевић шокирао је јавност изјавом којом је Србију прогласио за највећег кривца за грађански рат на простору бивше Југославије.

Због ове изјаве чувени тренер изазвао је гнев многих навијача Партизана, али и политичара.

Милош Вучевић, потпредседник СНС-а и градоначелник Новог Сада, подсетио је Вујошевића да је све што има стекао у Србији, коју сада пљује.

"Све што је стекао стекао је у Србији. И тако враћа. Мислим да је грађанима Србије мука од свих тих силних незахвалника који дођу у Србију без ичега, оду пуних кофера, а онда пљују по нама", казао је Вучевић.

Подсетимо, Душко Вујошевић је у интервјуу за "Недељник" говорио о разлозима за "одлазак" у Босну, о Титу, Анти Марковићу, Милошевићу, али је највећу пажњу привукла изјава о грађанском рату.

"Ја сам био за Југославију и био сам за сваког за кога сам мислио да се бори за Југославију. Међутим, брзо се показало да то није било тако, да се војска повлачила на границе велике Србије. Наравно, кривице има на свим странама, али с обзиром на то да је Србија била најмногољуднија и да је контролисала војску, ипак највећу одговорност за те ратове има Србија", рекао је Вујошевић.

<< преузето са портала ало.рс >>

 

Напомена: Ова вест је аутоматизовано (софтверски) преузета са сајта Б92. Није пренета ручно, нити проверена од стране уредништва портала "Вести.рс", већ је пренета аутоматски, рачунајући на савесност и добру намеру сајта Б92. Уколико вест (чланак) садржи нетачне наводе, вређа неког, или крши нечија ауторска права - молимо Вас да нас о томе ОДМАХ обавестите обавестите како бисмо уклонили спорни садржај.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti