Fajter

Politika

АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ: "Немам могућност да ишта кажем у медијима, али ме зато, поред Ђиласа, НАЈВИШЕ НАПАДАЈУ"

Autor: Фајтер / Н1 / од 30.01.2018.

Председник Општине Нови Београд Александар Шапић оценио је да су он и Драган Ђилас, који су кандидати за градоначелника Београда, најнападаније особе у медијима.

"По присуству у медијима ме нема ни у графиконима, за разлику од свих других, што показује колике су ми могућности да уопште било где, било шта кажем о Београду и водим било какву озбиљну кампању", казао је Шапић у интервјуу за Данас.

Упитан да ли је у кампањи ангажовао маркетиншку агенцију, Шапић је казао да неће ангажовати ниједну агенцију.

Коментаришући критике да се на његовој листи за београдске изборе налази 48 кандидата за одборнике Скупштине Београда, Шапић је рекао да не разуме разлоге тих критика, као што их, како је оценио, не разумеју ни они који их износе.

"Ако је аргумент да ако немате бар 56 одборника на листи, нема логике да излазите на изборе без шанси да узмете апсолутну већину у парламенту, онда сам ја политички дилетант, а сви остали политички магови", оценио је Шапић.

Градска изборна комисија је до сада, поред изборне листе "Група грађана Александар Шапић - Градоначелник", прогласила и листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд!", "Др Војислав Шешељ - Српска радикална странка", "Ивица Дачић - Социјалистичка партија Србије, Драган Марковић Палма - Јединствена Србија", "Да ослободимо Београд - Демократска странка, Социјалдемократска странка, Нова странка и Зелена еколошка партија - Зелени".

Проглашене су и листе "Драган Ђилас - Београд одлучује, људи побеђују", "Марко Бастаћ - Шта радите бре", листа "Доста је било и Двери - Да ови оду, а да се они не врате", затим листе "Др Милош Јовановић - Демократска странка Србије", "Зелена странка Србије" и "Београд има снаге - Заветници".

Избори су заказани за 4. март.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti