Fajter

Kultura

Теорије завера и људи гуштери: Радујте се параноици, долази вам ДЕЈВИД АЈК! Познати писац први пут међ' Србљем (ВИДЕО)

Autor: Фајтер / Агенције / од 21.04.2017.

У оквиру велике светске турнеје Ворлд вејкап тур" ("Буђење света"), британски истраживач и писац Дејвид Ајк ће, 29. априла први пут гостовати у Београду где ће одржати целодневно предавање.

Дејвид Ајк више од 25 година ради на ра зоткривању скривене "мреже моћи" која влада светом, манипулишући људима и светским збивањима, саопштила је издавачка кућа "Адмирал букс" која објављује Ајкова дела.

На почетку свог пута исмеван и проглашаван "ћакнутим теоретичарем завере", Ајк данас има на стотине хиљада поштовалаца широм света, његове књиге (више од 20) преводе се на велики број језика, а за његова предавања која трају 12 сати, тражи се карта више, као што је то, рецимо, био случај када је говорио два пута на препуном стадиону Вембли у Лондону.

До сада је говорио пред више од 150 хиљада људи у 60 земаља света. И они најупорнији скептици који су вртели главом на саму помену могућности да постоји нека сила или група људи која из потаје управља светом, временом су почели да верују у оно што Ајк говори.

Он је поред осталог упозоравао на централизацију моћи и сливање огромног капитала у руке монополистичких корпорација, смањење људских права и грађанских слобода, приватизацију природних ресурса...

Ајк ће у Београду одржати целодневно предавање (10.00-22.00 х) у великој сали Сава центра. Улазнице се продају преко WWW.EVENTIM.RS  и преко David Icke Serbia.

Поводом доласка Ајка у Србију објављују се три његове књиге: "Фантомско ја , најновију књигу Дејвида Ајка, и две компилације: "Тако је говорио Дејвид Ајк и "Свет у шаци моћника" .



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti