Fajter

Fudbal

Милојевић: Нисам разочаран, гол Павкова пресудио

Autor: Аутор: Фајтери /Политика.рс / ОД 07.06.2019

Tренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, изјавио је да је погодак Милана Павкова у Београду, по свему виђеном у два меча, одлучио победника у другом колу квалификација за Лигу шампиона.

„Најбитније је да смо остварили пролаз даље, то ми је главни утисак. Све остало је „зашто и зато”, имали смо одређених проблема. Знали смо да ће бити тешко, гол Павкова је био битан, вероватно пресудан”, рекао је Милојевић на конференцији за новинаре после утакмице у Финској.

Он је додао да не жели изговор у томе што се утакмица играла на вештачкој подлози, иако сматра да је била велика предност на страни домаћина.

„Хелсинки игра импозантно на овој подлози. Адаптирани су, добро размењују падове. Могли смо раније да „убијемо” утакмицу, али смо се задовољили резултатом за пролазак, док је код њих прорадио скандинавски менталитет и ишли су на победу. То не могу да схватим, уместо да дамо други гол, ми смо примили”.

На питање како усадити менталитет да његови играчи имају већу жељу од данашњег противника, Милојевић је одговорио и са питањем.

„Добро питање, како усадити? Једноставно, била је кључна лопта Бена у шанси, чудно је одскочила лопта... Не могу ништа да замерим, ја сносим одговорност, састављам тим и пресрећан сам њима”.

Како је нагласио, морао је његов тим да се у Хелсинкију покаже у бољем светлу.

„Шта значи разочаран? Не могу баш тако да кажем... Требало би да играмо боље, а са друге стране примили смо безвезе гол и поновљамо грешке”, рекао је Милојевић, уз велике похвале на рачун финског тима.

Звезда у следећем колу чека дански Копенхаген, за кога Милојевић каже да је још један респектабилан ривал.

„Нема лакших противника. Хелсинки није слаб, а Копенхаген је феноменалан противник. Ми унапред знамо кад ће бити тешко, кад неће, не желим да се о томе прича. Имају сјајног тренера Солбакена, добар систем и тим”, закључио је он.
 SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti