Fajter

Estrada

ПОДНЕЛА ТУЖБУ: Цеца тражи од Карлеуше 700.000 динара!

Autor: Фајтер / Курир / од 02.06.2017.

Фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић, као што је најавила, пресавила је табак и тужила Јелену Карлеушу због гнусних лажи које је протеклих недеља изрекла о њој! Цецин адвокатски тим саставио је тужбу од 700.000 динара, уз концизно објашњење о душевном болу који је фолк дива претрпела због Јелениних изјава.

Карлеуша ће морати да докаже истинитост сваке речи коју је без размишљања изговорила и да плати због брзоплетости свог језика, уколико се докаже да је крива.

"У тужби стоји да Цеца перманентно трпи ненадокнадиву нематеријалну штету и да Карлеуша жели свесно да наружи углед и част Ражнатовићеве тако што износи информације о тужиљи за које је свесна да су неистините. У тужби се наводи да ЈК већ дуги низ година против Цеце води хајку и неосновано је напада користећи омаловажавајуче и тешке изразе и увреде. Цецин адвокатски тим је такође нагласио да је она дуги низ година игнорисала Јеленине константне нападе, али да је овог пута одлучила да заштиту потражи пред судом. Вредност тужбе је 700.000 динара", открива наш извор упућен у случај.

 

 

✌?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Како сазнајемо, осим што ће одговарати за оптужбу да је Цеца наложила убиство њеног бившег дечка, Јелена ће морати да објасни и своје изјаве да је Цеца „олош крвавих руку”, „наногица”, „конкубина” и „да ради за криминалце”. ЈК ће пред судом објаснити и своју поруку коју је упутила Цеци путем Твитера, а која гласи: „Тек ћу сад да ти је*ем батер”. Суд је усвојио тужбени захтев Ражнатовићеве, па ће у наредном периоду бити одређен датум првог рочишта.

Цеца је дала свој коментар пре одређеног времена.

"Годинама ћутим и трпим најстрашнију тортуру, а да никада нисам одговарала на највеће увреде и лажи. Само једном сам поменуту особу тужила и добила је на суду. Трпим најприземније клевете и лажи. Овог пута ћу се искључиво обратити надлежним органима јер све ово више нема људског смисла. Приморана сам да заштитим како себе, тако и своју породицу, јер су сви на удару, а не само ја. Размишљам о томе да тражим психијатријско вештачење јер не верујем да нормалан човек може изговорити такве ствари", рекла је тада Цеца.

 

 



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti