Fajter

Zanimljivosti

Iskoristio vanredno stanje i prešao oko 1 000 km

Autor: Glas javnosti

Aca Jovan Krstić iz Niša veliki je ljubitelj prirode i njenih lepota. Ovaj neverovatan čovek, inače po struci profesor matematike, ima mnoge hobije koje ne zapostavlja. On je svoje obaveze rasporedio na pravilan način, pa je tokom policijskog časa uspeo da istrči oko 1 000 km!

Pre uvođenja policijskog časa dnevno je trčao po 5 km, a sada, tokom vanrednog stanja po 28 km za dan. Osim što predaje matematiku u Osnovnoj školi "Dušan Radović" u Nišu, ovaj čovek je i maratonac, šahovski majstorski kandidat i nacionalni sudija, gitarista rock benda"Ukus pepela". Spojio je lepo i korisno, pa je trčeći do Proseka, gde mu živi majka, svaki dan trčao kako bi joj odneo namirnice.

On je pronašao način, pa je i vanredno stanje na njega povoljno uticalo. Nije imun na lepote prirode, pa često boravi u njoj. Pored brojnih obaveza koje ima kao profesor, trenutno je i predsednik Šahovskog kluba Car Konstantin i predsednik komisije za školski šah Šahovskog saveza Srbije. Onaj ko hoće, pronađe način i organizuje svoje vreme kako treba. Dokaz za to je i ovaj Nišlija.

Foto: Facebook, Aca Jovan KrstićIzvor: Južne VestiSKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti