Fajter

Svet

СУПЕР-ГЛУП и СУПЕР-МРТАВ: Рекао је, "Неће мене ујести АЈКУЛА, ја сам СУПЕРМЕН"; То су му биле ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ... (ВИДЕО)

Autor: Фајтер / Блиц.рс / од 18.09.2018.

Мариза Медичи преклињала је 26-годишњег сестрића у суботу да не сурфује у водама Рта Код у којима врви од ајкула, али он се на то само насмејао и рекао, "Тетка, неће ме угристи. Ја сам Супермен!"

Артур Медичи се преварио. Ајкула га је шчепала за ногу и убила га.

Како преноси "Бостон Хералд", несрећни младић дошао је пре четири године из Бразила у Сједињене Државе, где је завршио факултет и планирао да се ожени. У петак је из Ревира (Масачусетс), где је живео, кренуо да би сурвовао у водама оближњег полуострва.

Његова тетка каже да је изнајмио собу у хотелу, а следећег јутра је кренуо на плажу, направио неколико снимака и ушао у воду.

С њим је био Ајзак, брат његове девојке.

- Био је удаљен неколико метара од Артура и видео када га је нешто повукло на дно. Нешто није било у реду - испирчала је Мариза Медичи за "Бостон хералд".

Ајкула га је шчепала за лист, а када га је вода избацила на површину, Ајзак је видео да је сав крвав. Извукао га је на копно, спасиоци су покушали да га оживе, али је изгубио превише крви и издахнуо.

Амерички медији преноси да је реч о првом смртоносном нападу ајкуле у Масачусетсу после 1936. Иако није било смртних случајева, Рт Код је озлоглашен због великог броја ајкула.

Од када су фоке законом заштићене, њихова популација енормно расте. Оне привлаче ајкуле. Пре четири године, научници су у том делу мора избројали 80 белих ајкула, а 2016. их је већ било 150.

 

Фајтер / Блиц.рс / од 18.09.2018.SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti