Fajter

Svet

ЧЕСТИТАМО, РОДИЛИ СТЕ ПСИХОПАТУ: "Теористички напад иглама у јагодама" је дело једног обичног ДЕРИШТА! (ВИДЕО)

Autor: Фајтер / Б92.нет / од 18.09.2018.

У Аустралији ухапшен дечак осумњичен за стављање шиваћих игала у јагоде, преносе тамошњи медији.

Како преноси Индекс.хр, дечак је признао да је ставио игле у јагоде, а као разлог је навео - шалу. Није познато колико има година.

Иако власти за овакав злочин прописују казну затвора до 10 година, дечак је малолетан па ће се суочити с много блажом казном. Међутим, премијер Скот Морисон мисли другачије.

"Свако може ићи по продавницама, забијати игле у воће и правити се да је то некаква шала. Такво понашање је безобзирно и кажњава ћемо га до 10 година затвора", најавио је премијер.

Инциденти пријављени у шест савезних држава.

Подсетимо, потрошачи широм Аустралије пријавили су проналазак игала у јагодама. Власти су покренуле истрагу, а министар здравства Грег Хант је надлежним органима за испитивање квалитете хране наложио истрагу инцидената пријављених у шест од осам аустралијских савезних држава и територија.

Досад је најмање једна особа хоспитализована након што је појела јагоду која је у себи имала иглу, а п ремијер Аустралије раније је изјавио да саботажа са јагодама у које су биле сакривене игле за шивење представља терористички чин.

 

Фајтер / Б92.нет / од 18.09.2018.SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti