Fajter

Politika

ЗОКА И ЗОКИ: Кад ти је ЏОВАН директор онда од Коридора 10 до краја године НЕМА НИШТА!

Autor: Фајтер

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије, Зорана Михајловић изјавила је данас да сматра да ауто-пут Коридор 10 неће бити комплетно завршен ове године због "извесних проблема" у изградњи.

Шта су тачно "извесни проблеми у изградњи" ником није јасно, али нисмо ми тај ниво као Зорана и Зоран да бисмо схватили тако компликовану терминологију. 

"У овом тренутку не могу да прецизно кажем када ће тачно бити комплетно завршен Коридор 10 јер има извесних проблема у изградњи, као и на Коридору 11, али мислим да Коридор 10 неће бити готов ове године", рекла је она.

Ако међу вама има икога, али икога који се нашао затечен овом информацијом, нека се јави нашој редакцији. Најбржи ће добити две карте за вожњу суперсоничним возом који иде на релацији Коридор 10 - Коридор 11. 

Михајловић је у Влади Србије рекла новинарима да на Коридору 10 "има неколико критичних деоница" и да су узроци кашњења "објективне и субјективне природе".

"Тренутно смо на завршетку Коридора 10 који нам је јако важан због привредног раста и не смемо да каснимо", рекла је Михајловић.

Додала је да ће се најмање једном месечно одржавати састанци с представницима предузећа Коридори Србије и Путеви Србије како би се одмах решавали текући проблеми.

"Од Коридора Србије очекујем план јасне динамике радова за сваку деоницу ауто-пута како би могли да пратимо и решавамо настале проблеме и добила сам обећање да ћу га имати", рекла је Михаловић и додала да су спорне деонице у овом теренутку и "најтежа градилишта, не у Србији већ Европи".

Ово је такође симптоматично за нашу Владу и министре. Код нас је све осим пензија, плата, слобода медија и људских парава, толико грандиозно и величанствено, сваки проблем је највећи у новијој српској историји, што рече премијерседник А.В. 

Вршилац дужности директора Коридора Србије Зоран Бабић рекао је да је на јужном краку Коридора 10 ангажовано 1.215 радника и 320 машина и камиона, а на источном краку 698 радника и 296 машина и камиона. 

Овим путем апелујемо на Зорана Бабића да нам наброји барем 5 назива за неку од поменутих машина, а ми ћемо наградити неком државном функцијом. А да, већ је награђен за све оне умокрене гаће које су биле резултат неодласка у тоалет за време седница, као и за бесомучну потрошњу дланова за време беседе премијерседника А.В. И то прилично спектакуларном наградом - местом директора Коридора. Колико је ефективан види се. Тек што је дошао, сви радови стадоше. 

 



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti