Fajter

Politika

Чедица дилер се враћа! Јовановић кандидат ЛДП за градоначелника Београда

Autor: Фајтер / Агенције / од 29.05.2017.

Председник Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић биће кандидат те странке за градоначелника Београда на предстојећим локалним изборима, потврдио је данас агенцији Бета портпарол те странке Јован Најденов.

"Политика ЛДП-а мора бити представљена на предстојећим изборима у Београду. Чедомир Јовановић, који има политички ауторитет као представник ЛДП и који је позивао грађанске и демократске снаге у земљи на политичко уједињење и у бројним тренуцима уступао другима право да предводе опозициону сцену у Србији, сада је прави избор некога ко би могао да буде носилац те политике", рекао је Најденов.

Он је казао да ће ЛДП инситирати на својим програмским начелима и да ће разговарати са свим странкама у оквиру грађанске и демократске опозиције са којима деле иста начела.

"На наредним београдским изборима инсистираћемо на нашим програмским начелима и позваћемо све странке у оквиру грађанске демократске опозиције да разговарамо око тих начела", казао је Најденов и додао да ће сачекати да виде за каква начела ће се залагати странке и покрети који се тренутно формирају.

Избори за градоначелника Београда требало би да се одрже у 2018. години.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti