Fajter

Kultura

Преминуо Небојша Глоговац

Autor: Фајтер / Блиц.рс / од 09.02.2018.

Глумац Небојша Глоговац (48) преминуо је јутрос, незванично је потврђено "Блицу" у Институту за онкологију.

Глоговац је пре 10 дана хитно примљен у Институт за онкологију. Тада су медији писали да је чувени глумац тешко болестан и да је његово здравствено стање озбиљно.

Од глумца се јутрос на друштвеној мрежи Фејсбук опростила и његова колегиница Наташа Нинковић.

"Заувек у мом срцу! Са анђелима мили мој... ", написала је глумица.

Принтскрин

Глумац Небојша Глоговац хитно је 30. јануара ове године примљен у болницу у Београду због озбиљног здравственог проблема.

Тада се сазнало да је Глоговац тешко болестан и да је његово здравствено стање озбиљно. Био смештен у Институту за онкологију.

Небојша Глоговац је рођен 30. августа, 1969. у Требињу, у породици свештеника Милована и Милене Глоговац. Породица се преселила у Панчево када је Небојша имао 7 година. Глоговац је имао малу улогу школског друга Слободана Попадића у тада врло популарној серији "Бољи живот" (1987).

После средње школе је уписао студије психологије на Филозофском факултету у Београду. Након две године студија се предомислио и 1990. је уписао глуму на београдском Факултету драмских уметности у класи професора Владимира Јевтовића. Заједно са њим су студирали Наташа Нинковић, Војин Ћетковић и Сергеј Трифуновић.

Небојша Глоговац је тумачио бројне улоге на телевизији и у позоришту.

Једна од његових последњих улога била је у ТВ серији "Немањићи – Рађање краљевине", које ће ускоро почети да се емитује на РТС-у. Тумачио је улогу Вукана, најстаријег сина Стефана Немање.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Dragulj. Gledacemo njegove filmove, pamticemo.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti