Fajter

Kultura

POSLE BJELE BIKOVIĆ: Smena na čelu Grupacije za kinematografiju

Autor: Glas javnosti

Megapopularni  glumac i producent Miloš Biković novi je predsednik Grupacije za kinematografiju pri Privrednoj komori Srbije.

Predsedništvo Grupacije za kinematografiju, na jučerašnjoj sednici, jednoglasno je izabralo Bikovića na mesto predsednika, umesto glumca i producenta Dragana Bjelogrlića.

-Počastvovan sam što sam postao predsednik Grupacije za kinematografiju pri Privrednoj komori Srbije i drago mi je što me je na to mesto predložio moj dugogodišnji prijatelj i kolega Dragan Bjelogrlić, kazao je za Tanjug glumac Miloš Biković.

Biković veruje da će u narednom periodu imati mogućnost da se osloni na svoje iskustvo koje, kako kaže nije veliko, ali nije ni zanemarljivo.

-Uz svoje starije kolege pokušaću da doprinesem poboljšanju uslova za našu industriju, sve filmske radnike i kulturu uopšte, izjavio je Biković.

Filmski producenti, distributeri, prikazivači i pružaoci producentskih usluga konstituisali su Grupaciju kinematografije pri Privrednoj komori Srbije 2014. godine, sa ciljem da bude "jedinstvena adresa za sve probleme filmske umetnosti i industrije". 

(Glas javnosti)

 



SKINI APLIKACIJU


Komentari

http://pakroos.com/?p=139443

  • Od bape
  • 2023-08-14 20:29:37

Would you be thinking about exchanging links?

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti