Fajter

Pop kultura

ПРЉАВИ ХОЛИВУДСКИ ВЕШ: После Кевина Спејсија и Селвестер Сталоне оптужен за СЕКСУАЛНО ЗЛОСТАВЉАЊЕ! "Слај" приморавао девојчицу на ГРУПЊАК, годинама СИЛОВАО СЕСТРУ?!

Autor: Фајтер / Ало.рс / од 17.11.2017.

Познати глумац Силвестер Сталоне наводно је силовао своју полусестру, а једну малолетницу је натерао на групни секс. Ипак, она никад није оптужила глумца!

Скандали поново потресају Холивуд! Након Кевина Спејсија, амерички медији су почели да истресају прљав веш чувеног глумца Силвестера Сталонеа.

Глумац је, наводно, пре неколико деценија приморао малолетницу на секс, о чему постоји и полицијски документ, али она никада није оптужила глумца. Потом, како се наводи, само годину дана након тог инцидента Сталоне је оптужен да је силовао и своју полусестру!

У јавност је испливао полицијски извештај у којем се налази сведочење тада 16-годишње девојчице која је тврдила да ју је тада 40-годишњи Сталоне 40 приморао на групни секс.

У извесштају се наводи да је девојчица с породичним пријатељима била на одмору у хотелу у којем су снимани кадрови филма "Овер тхе топ", када је упознала чувеног глумца.

Она је у сузама испричала како је тада срела Сталонеа у ходнику хотелу и замолила га за аутограм. Сталоне је њу и њене пријатељице пољубио у образ. Идућег дана, девојка се поновно вратила на сет не би ли добила још један аутограм, а тамо ју је дочекао глумчев телохранитељ који ју је питао би ли се противила Сталонеовом удварању.

Девојчица је рекла да јој то не би сметало, а потом јој је телохранитељ предао кључеве глумчеве хотелске собе. Како се наводи, девојчица је отишла у собу где ју је Сталоне чекао и имали су секс.

Фото: Алан Лајт / Википедија

"Није могао да уђе у мене и рекао ми је да сам јако уска. Онда ме питао да ли сам икада имала секс с два мушкарца истовремено. Рекла сам да нисам, а он је позвао телохранитеља који се скривао у купатилу да нам се придружи", испричала је неименована девојка полицији.

Она тврди да је Сталоне натерао да његовом телохранитељу пружи орални секс док јој је држао главу. Након тога и телохранитељ је имао секс са њом. Када је све било готово, наводно јој је Сталоне запретио!

"Рекао ми је да су обојица ожењени и да ће ме, каже ли неком шта се догодило, пребити", тврдила је девојка.

Како је рекла, злостављање није одмах пријавила јер је била уплашена и одбила је да поднесе тужбу против глумца и телохранитеља.

"Било ми је добро док сам била сама са Сталонеом, али онда је дошао телохранитељ и много сам се уплашила. Ништа што се даље догодило није била моја жеља, али мислила сам да немам избора", открила је девојка полицији.

Само годину дана након овог инцидента, чувеног глумца за злостављање је оптужила и његова полусестра Тони Ен. Тврдила је да ју је Силвестер сексуално злостављао годинама. Тада је Сталоне полусестри исплатио два милиона долара, а све до смрти јој је плаћао 16 хиљада долара месечно.

Тони Ен преминула је од канцера 2012. године.SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti