Fajter

Pop kultura

ХОЋЕ ТО КАД СИ СИЛОВАТЕЉ: Филм са Кевином Спејсијем зарадио за викенд тек толико да познати глумац себи уплати КАНТИНУ У ЗАТВОРУ

Autor: Фајтер / Н1 / од 30.08.2018.

Филм у којем игра некада велика холивудска звијезда Кевин Спејси, који је у међувремену оптужен за сексуално узнемиравање, зарадио је прошлог викенда свега 287 долара.

Дистрибутер филма веровао је да оптужбе против Спејсија неће угрозити потенцијални успех остварења снимљеног још 2015. године.

Међутим, "Billionaire Boys Club", у којем главну улогу тумачи Кевин Спејси, забележио је катастрофалне резултате током првог викенда приказивања у америчким биоскопима.

Холивуд репортер тврди да је у сваком од осам биоскопа у којима се филм приказивао продато мање од две улазнице, иако играју и други познати глумци, попут Ансела Елгорта, Еме Робертс и Тарона Егертона.

Радња филма односи се на истоимени "Billionaire Boys Club", легендарни друштвени клуб који су основали синови богатих породица из Јужне Калифорније.

Остварење је снимљено пре него што је Спејси оптужен за сексуално напаствовање глумца Антонија Репа.

Након што се јавило још Спејсијевих, наводних, жртава, отказан му је ангажман у популарној серији "Кућа од карата" и филму "Сав новац света".

 

Фајтер / Н1 / од 30.08.2018.SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti