Fajter

Pop kultura

УЖАСИ ХОЛИВУДА: Кевин Спејси признао да је сексуално злостављао МАЛОЛЕТНОГ ДЕЧАКА, па покушао да засени причу ПРИЗНАЊЕМ ДА ЈЕ ГЕЈ!

Autor: Фајтер / Б92.нет / од 30.10.2017.

Критичари у Холивуду су сагласни да је Кевин Спејси искористио своју сексуалност као оправдање, али и признање да је геј да засени чињеницу да је сексуално злостављао малолетног дечака.

Након што је глумац Ентони Реп изнео тврдње да га је Кевин Спејси сексуално злостављао пре 30 година, реаговале су и његове колеге из Холивуда.

Подсетимо, Реп тврди да га је Спејси узео у наручје и спустио у свој кревет када је имао само 14 година. То значи да је Кевин Спејси тада имао 26. Кевин је брже-боље издао саопштење у којем наводи да му је јако жао ако је нешто тако урадио и да се не сећа, али је уједно искроистио причу и открио да је геј.

"Само да будем је*ено јасан – то што си геј нема никакве везе са тим шта радиш са малолетницима", рекао је комичар Камерон Езпозито.

"Здраво и довиђења Спејси, сада је време на тебе да плачеш", написала је Роуз Мекгован која је раскринкрала Харвија Вајнстина.

"Ова изјава Кевина Спејсија. Не, никако. Не постоји количина алкохола која може објаснити напад на четрнаестогодишњег дечака"

Ира Мадисон је коментарисала да је Спејсијево саопштење добар маркетиншки потез, а да се гласине око његовог сексуалног опредељења шире већ годинама.

"Никада није погрешан тренутак да признате своје опредељење. То никада не бих замерила. Али, користити сексуално опредељење да притајите сескуално злостављање је нешто комплетно другачије. Његова изјава грубо повезује педофилију и хомосексуалност"

"Класичан начин да изађете из плакара је ПР саопштење које треба да одврати људе од чињенице да сте покушали да малтретирате дете", написао је комичар Гај Бранум.SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti