Fajter

Rijaliti šou

СОРАЈИ ОТАЦ ОТКРИО ВЕЛИКУ ТАЈНУ: Силиконка сазнала да има полубрата у Хрватској, а ево чим се бави

Autor: Фајтер / Курир / од 15.05.2017.

Старлета Сораја Вучелић донедавно није знала да има полубрата у Хрватској!

Када јој је отац недавно признао да није јединица, она се од среће расплакала. Истог тренутка, позвала је брата М. В. мобилним телефоном и уговорила сусрет.

Како сазнајемо, њен полубрат недавно је прославио пунолество и игра за један кошаркашки тим у Хрватској. Иако у почетку није желела да прича о нашим сазнањима, Сораја је одлучила да отвори душу.

"Иако сам одувек желела да имам брата, отац ми није рекао да заправо тамо негде у Хрватској живи мој полубрат. Нисмо имали прилику да се упознамо, све до пре неколико недеља, када сам се с њим чула телефоном. То ми је полубрат по оцу, има 18 година и живи у Задру, тамо игра кошарку. Рекао ми је да је одличан ђак и да планира да упише факултет. Поносна сам, иако га још нисам срела. Када ми је тата недавно признао да М. В. постоји и да жели да се упознамо, била сам пресрећна. Одувек сам желела да имам брата. Када сам имала свега три-четири године, стално сам тражила брата. Договорили смо се да он за неколико недеља, када му се заврши кошаркашка сезона, дође у Србију", уз осмех прича Сораја, која не жели да открива његов идентитет јер он није јавна личност и не жели да се повлачи по медијима.

 

 

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

 SKINI APLIKACIJU


Komentari

http://www.draakonkuu.com/raamat/oomotted/

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti