Fajter

Rijaliti šou

ПРАВА СЛИКА СРБИЈА: Нискобуџетна ЈЕБУЉА и муж УБИЈЕНЕ ПЕВАЉКЕ се прозивају по "медијима" пред улазак у ново СМЕЋЕ ОД РИЈАЛИТИЈА

Autor: Фајтер / Информер.рс / од 23.08.2017

Иако ријалити Задруга, који цео регион жељно ишчекује, још није почео, Зоран Марјановић и Маца Дискеција сукобили су се путем медија већ неколико пута, а рат не престаје него се уз дана у дан све више захуктава.

Марјановић је још једном Дискрецију назвао погрдним именима и истакао да се само скрива иза професије певачице.

"Мацу је онај њен макро што се представља као менаџер погрешно саветовао да ме нападне. Она је срамота за Босну! Онаква проститутка која за себе говори да је певачица и себе ставља поред једне Бебе Селимовић и Дина Мерлина брука је за естраду. Маца је обична проститутка која покушава да се бави музиком и сакрије своје право занимање", љутито ју је оптужио Зоран.
Ни овога пута Маца Зорану није остала дужна, па је тако изнела низ нових оптужби.

"Он треба да зна да сам ја снимила песме и о томе сведоче милиони прегледа, док је он у медијима зато што је убица и пи*кица која бежи у ријалити", немилосрдна је била Дискреција.

Подсећања ради, Задруга' почиње 6. септембра, а како истичу људи блиски овом пројекту, ово ће бити до сада највећи и продукцијски најзахтевнији ријалити.

 

 SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti