Fajter

Rijaliti šou

ОВО ДА БУДЕ УЗОР ВАШОЈ ДЕЦИ: Са учесницом Парова ОРГИЈАЛИ Арапи, а онда и ПИ*АЛИ по њој! А сад је гледамо на националној фреквенцији! (ФОТО)

Autor: Фајтер / Ало.рс / од 19.09.2017.

Нарко-старлету, након журке у Дубаију на којој је оргијала са милионерима, један богаташ желео је за личну сексуалну робињу.

Нина Прља (24), учесница "Парова 6", која је широј јавности постала позната када је у децембру 2016. ухапшена због шверца кокаина у Дубаи, била је жртва богатог Арапина, који је покушао да је стрпа у свој харем.

 

A post shared by Mesecarka (@nina_prlja) on

То у разговору за "Курир" открива њена пријатељица, која је испричала како је дошло до тога да баш Нину мултимилионер пожели за сексуалну робињу.

"Нина је трбухом за крухом отишла да ради у Дубаи. Радила је као хостеса у неким локалима где су се сваки дан организовале журке, али и баханалије. Једном приликом ју је спазио Арапин који је мултимилионер. Чим ју је видео, одмах се заљубио у њу. По сваку цену је желео да буде његова. Био је навалентан и безобразан", прича извор.

 

A post shared by Mesecarka (@nina_prlja) on

Она каже да је на тој журки доживела да баш тај Арапин уринира по њој.

"Био је пијан, па је током оргија почео да уринира по Нини, али и још неким девојкама. Кад је видела шта ју је снашло, кренула је да напусти клуб, али није успела да изађе јер су је на вратима зауставили његови људи. Арапиново обезбеђење ју је притисло са свих страна и тражило да пристане да буде у харему њиховог газде. Обећавали су јој куле и градове, али њој је било довољно то што је видела и ни по коју цену није хтела да буде део његовог харема",  каже она за "Курир"

Прљина пријатељица тврди да је Нина побегла главом без обзира.

"Она није од тих девојака које желе да буду сексуалне робиње богатих Арапа. Није јој падало на памет да буде затворена у некој палати и да служи човеку који има још брдо жена и да за то добија одређену своту новца. То је за њу било понижење. То искуство јој је много тешко пало. После тога је уследило и хапшење због дроге", завршава извор близак Нини.SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti