Fajter

Rijaliti šou

ОГАДИЛО ЈОЈ СЕ ДА БУДЕ ПУШАЧИЦА: Хрватска старлета вади силиконе из усана!

Autor: Фајтер / од 20.04.2017.

Барбара Шегетин која је заједно са својом сестром Тином учествовала у последњем емитованом "Великом брату" одлучила је да оде код пластичара јер није била задовољна изгледом.

Ма немој, шта нам наприча.. Свака од ових јадних паћеница, квази старлетица, тежи ка томе да буде фукс де лукс. Али, нажалост, не успе свакој. До одређене новчане суме може доћи свака од тих дромфуља, плати операцију и удри.

Али бато, није то баш лако као што изгледа. Треба гутати све и свашта, без милости. Ова Хрватска старлета је скинула силиконе из усана зато што се сама себи гадила. Операцију је, како пишу хрватски медији, обавила у Београду.

"То ми је постало одвратно. Кад сам била клинка, било ми је занимљиво. Имала сам 23 године кад сам први пут ставила хијалурон. С временом ми се усна изобличила. Више никоме не бих препоручила да повећава усне", рекла је Барбара.

 

                                                   

 

Усне намерава да смањи и њена сестра Тина (26), која је недавно повећала свој деколте. Млађа сестра Шегетин није била задовољна природном величином својег деколтеа.

"Сви мисле да имам петицу, али носим солидну тројку. Свим девојкама које нису задовољне величином груди препоручила бих тај захват повећања" тврди Барбара. Осим што је повећала груди, кориговала је и нос.SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti