Fajter

Pop kultura

(С)ЛЕПО БОГАМИ! Шиптарски певач снимао спот о ВЕЛИКОЈ АЛБАНИЈИ пред носевима полиције, испред улаза у СРПСКУ ОПШТИНУ! Југ Србије описао као део велике албанске државе (ВИДЕО)

Autor: Фајтер / Ало.рс / од 17.11.2017.

Популарни певач из Приштине Аријан Агуши познатији као ГОЛД АГ снимио је песму о Медвеђи, као и спот у овом месту на југу Србије, прозивајући га делом Велике Албаније.

Наиме, у својој песми, за коју је спот снимио у центру Медвеђе и у појединим деловима Приштине, овај тридесетједногодишњи певач, иначе родом из Прешева, пева о томе како је Медвеђа увек била део и да ће поново бити део Велике Албаније.

"Све лепоте света што сам видео нису као мој праг, моја Медвеђа… Сваки пут када је мој тата спалио праг од Медвеђе до Санџака, тако су и албански Албанци нестали са земљине површине, мртви од туге због некаквог шљама…", део је превода ове песме у којој певач снива о Великој Албанији.

У самом споту, стоји испред самог улаза у зграду Општине Медвеђа и на крају се буди из сна, разочаран што ова општина још увек није део албанске земље.

Његови фанови и пратиоци на друштвеним мрежама оставили су на хилајде коментара подршке овом уметнику за кога кажу да је „једини који додирује теме о томе где Албанци живе и стоје“ и да их је овом песмом "частио" и упоређују га са муслиманским богом.

                         

"Да частимо овом песмом нашу земљу. Скоро сваку Владу која је косовска или Албанска, игнорисана је. Медвеђани су жртвовали своје животе за своју домовину Косово. Данас смо изгубили људе за Косово, да уживамо слободно. Ти си највећи АЛАХ", написала му је једна од обожаватељки.

Председник општине Медвеђа Небојша Арсић оцењује да је реч о провокацији и да је од надлежних органа добио информацију да се испитује овај случај.

У локалној смаоуправи претпостављају да је реч о викенду када на улицама има мало људи.

Невероватно је, међутим, да полиција, која сассда испитује случај, а чије је седиште недалко од центра, није ништа приметила.

Претпостаља се да је младић морао да изазове пажњу јер, као велика звезда, спотове снима са члановима своје екипе, а ту су и камере, дронови…SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti