Fajter

Ostale Emisije

DUŠAN RADOSAVLJEVIĆ IZ POKSA ZA GLAS O OBNOVI MONARHIJE: Samo KRALJ može da ujedini SRBIJU! (VIDEO)

Autor: Glas javnosti

Član predsedništva Pokreta za obnovu kraljevine Srbije (POKS) Dušan Radosavljević u razgovoru za Glas javnosti objašnjava zbog čega je za Srbiju, po mišljenju monarhista, kraljevina jedini spas i zašto samo kralj može da ujedini Srbe.

Radosavljević ističe da je monarhija nelegalno ukinuta 1945. i da je komunizam u proteklih sedam i po decenija Srbiji i srpskom narodu naneo nemerljive štete.

-Mladi napuštaju Srbiju i traže bolji život negde preko, nesloga vlada na svakom koraku, monoga nacionalna pitanja su nerešena već decenijama... Samo autoritet krune može biti taj faktor koji će doneti preporod i ujediniti i leve i desne i stvoriti nacionalni plan za budućnost, kaže Radosavljević.

Sagovornik Glasa javnosti naglašava da je veliki optimista kada je reč o povratku monarhije i uveren je da se na neće dugo čekati.

-Mi idemo od vrata do vrata i razgovaramo sa narodom, vidimo raspoloženje. Siguran sam da će patrijarh kojeg će Sveti sinod izabrati 18. februara biti taj koji će i krunisati kralja Srbije u Hramu Svetog Save. Tog će dana u Beogradu biti premijeri svih držaava sveta i sveštena lica iz cele Srbije. Narod će klicati svom kralju na Svetosavskom platou i biće to jedan novi početak za sve nas, uveren je Dušan Radosavljević.

(Glas javnosti)SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti