Fajter

Hrvatska

Ако чујете да је УХАПШЕН Милан Лучић, неће вам много значити.. Али, ако вам кажемо, онај лик који је ЉУЉАО ЈАХТУ СА СЕВЕРИНОМ, онда ћете га се сигурно сетити!

Autor: Фајтер / Ало.рс / од 16.11.2017.

У великој акцији УСКОК-а ухапшен је херцеговачки бизнисмен Милан Лучић, којег јавност највише памти по снимку секса са Северином.

За најпознатији порнић на овим просторима сазнало се у мају 2004. године, када је Северина била верена за Срећка Варгека, с којим је раскинула неколико месеци касније. Лучић је у време кад је настао најпознатији кућни порнић на овим просторима био ожењен, а 11-минутни видео настао је на његовој јахти.

Северина и Лучић везу су наводно почели још 2000. године, а Лучићева супруга је тад била трудна с њиховим трећим дететом. Прича се да је управо то био разлог што су њих двоје раскинули, Северина се надала да ће Лучић због ње оставити жену, али то се није догодило па је њој прекипело.

Док су били у вези, певачица је од бизнисмена добијала луксузне дарове, а у јавности се често спомињао коњ Лендон ког јој је такође он поклонио, а ког је касније продала.

Претпоставља се да је повод за покретање истраге у којој је ухапшен Лучић био тај што је суткиња Весна Маленица, која је такође ухапшена, у чак осам случајева у 2016. години за стечајног управника поставила Перу Хркаћа, а међу фирмама чији се стечајни поступак спомиње је и Лучићева "Амфора Марис".SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti